АНКЕТА

Разчитаме на Вашето отговорно отношение и висока гражданска активност!

Във връзка с постъпило в районната администрация писмо вх. № РСЛ18-ВК08-505/ 26.03.2018г. от г-н Евгени Крусев – заместник-кмет на Столична община за провеждане на обществено обсъждане за въвеждане на еднопосочно движение по ул. „Иларион Драгостинов” в участъка между ул. „Каймакчалан” и ул. „Атанас Узунов”, като бъдат уточнени посоката на движение по ул. „Иларион Драгостинов“ и прилежащите й улици, запазвайки настоящата организация на движение в участъка между ул. „Каймакчалан” и ул. „Калиманци”- двупосочно движение на ППС, моля да посочите Вашето съгласие/ несъгласие с горепосоченото предложение.

Преглед на резултатите от анкетата

Писмени мнения, предложения и становища изпращайте на електронния адрес на район „Слатина”- СО Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (денонощно) и на място в деловодството на районната администрация - бул. „Шипченски проход” № 67 (всеки делничен ден от 8:30ч до 17:00ч).
ВНИМАНИЕ! В случай, че желаете промяна и на посоката на движение на прилежащите на ул. „Иларион Драгостинов“ улици, е необходимо да предоставите своето писмено становище на горепосочените адреси.
С оглед на коректното и отговорно отношение няма да бъдат приемани анонимни мнения, предложения и становища.

Срокът на анкетата към общественото обсъждане се удължава до 31.10.2018 год.